EVERSHINE ULTIMA

PURE CERAMIC FORMULA

Om du är ute efter den kraftigaste och mest slitstarka lackförseglingen är Evershine Ultima produkten för dig! En skinande blank och välskött lack ger dig både ökad ägarglädje och högre begagnatvärde.

En bil är ofta en betydlig investering och det är angenämt att kunna visa den från sin bästa sida utan för mycket extra arbete. Evershine Ultima gör det lättare för dig att hålla lacken skinande ren och blank, samtidigt som du reducerar värdeförlusten avsevärt.

Evershine Ultima ger lacken en mycket motståndskraftig yta med djup glans och glasklar finish. Den spegelblanka keramiska ytan ger maximal ljusreflektion, samtidigt som den skyddar lacken mot repor och skadlig UV-strålning.

ÖVERLÄGSET SKYDD

Den extremt hållbara och kristallklara förseglingen skyddar mot skador orsakade av insekter, mindre stenskott, UV-strålning, fågel exkrementer, sur nederbörd och andra skadliga yttre påverkningar.

Ytan förblir flexibel och andas, även vid rörelse i karossen, under körning eller stora svängningar i temperaturen. Evershine Ultima har också smuts och vattenavvisande egenskaper som gör tvätt och underhåll lättare.

Evershine Ultima kommer med sina utmärkta och hållbara UV-skyddande egenskaper att reducera lackens mattning till ett minimum, så att bilens originalfärg håller mycket längre. Under bilens återbehandling blir samtliga lackerade ytor kontrollerade och eventuella ojämnheter korrigeras.

Alltid blank bil med Evershine Ultima.

Bilens lack har mikroskopiska porer som uppstår under lackeringsprocessen. Över tid kommer porerna att sättas igen av luftburna kemiska förbindelser, järnhaltiga partiklar och smuts. Det leder i sin tur till korrosiva reaktioner som angriper lacken. Resultatet är en matt och oxiderad lack som samtidigt blir mer mottaglig för rostangrepp.

Vid en behandling med Evershine Ultima tränger de unika komponenterna in i lackens porer. Resultatet är ett högresistent keramisk lager med en hårdhet på över 9H, vilket motsvarar en nivå mellan safir och diamant.

DOKUMENTERAD EFFEKT

Testad av KIWA

I ett laboratorietest genomfört av KIWA Teknologisk Institut fick Evershine Ultima bäst resultat av samtliga likvärdiga produkter i testet, både i slitagemotstånd och ytspänning (vattenavstötning/dropptest).

Evershine Ultima behöll också glansen bäst över tid och ger dig därför den bästa lackförseglingen som finns på marknaden!

Enklare underhåll - Överlägset skydd